Dé verfgroothandel voor auto- en industrielakken

Over ons

MEGA color is een verfgroothandel in auto- en industrielakken en officieel dealer van Max Meyer en PPG autolakken. Vanuit de vestiging in Nijmegen levert MEGA color al meer dan 27 jaar paint- en non-paint materialen aan autoschadeherstelbedrijven, carrosseriefabrieken en industriespuiterijen in heel Nederland.

Samenwerkingen met internationale inkooporganisaties maken het mogelijk om producten van talloze A-merken tegen scherpe tarieven aan u te kunnen aanbieden. Daarmee houdt u uw inkoopkosten zo laag mogelijk en heeft u meer waar voor uw geld. Ook met ons eigen private label MEGAnal bent u verzekerd van kwalitatieve producten met een concurrerende prijsstelling.

 

Visie en werkwijze

Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is. Daarom kiezen wij bewust voor een ruim en voordelig assortiment, zodat u altijd vindt wat u zoekt. En is dat tóch niet het geval, dan denken onze medewerkers graag met u mee. We kijken of we het product alsnog kunnen bestellen bij één van onze leveranciers of helpen u bij het vinden van een goed alternatief.

Als toegankelijk familiebedrijf vinden wij een goede begeleiding en betrouwbare service erg belangrijk. Niet alleen vóór of tijdens het plaatsen van een bestelling, maar ook wanneer u technische vragen heeft achteraf.

Dat was al zo bij de oprichting in 1993 en nu - bijna 27 jaar later - is daar niets aan veranderd. Een goede relatie opbouwen met klanten, dat is onze drijfveer vanaf dag één. Niet voor niets hanteren we binnen onze verfgroothandel korte communicatielijnen met elkaar én onze klanten. Dat maakt het contact persoonlijk en het maakt ons werk eveneens flexibel en efficiënt.

 

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Deskundig advies gebaseerd op meer dan 27 jaar ervaring in paint- en non paint materialen;
  • Een gevarieerd en ruim aanbod aan paint- en non paint producten;
  • Uw bestelling wordt binnen twee werkdagen geleverd;
  • Scherpe prijzen;
  • Betrouwbare en persoonlijke service.

 

Wij hopen ook voor ú een vertrouwde partij te mogen zijn. Wilt u meer weten over ons bedrijf? Of heeft u vragen over ons assortiment? Neem dan vrijblijvend contact op voor deze én andere vragen.

Onze merken

Vragen? Wij horen het graag!

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Daarnaast gebruiken we cookies zodat we je kunnen voorzien van relevante advertenties. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.