Dé verfgroothandel voor auto- en industrielakken

Sankyo Fuji Star

In 1930 is Sankyo Rikagaku (FUJI STAR) opgericht in Japan. In het Japans betekent "polijsten" ook "jezelf verbeteren" en die filosofie is altijd meegenomen bij de ontwikkeling van de producten.

FUJI STAR is producent van hoogwaardige producten die toepasbaar zijn in verschillende branches. In Japan is het bedrijf uitgegroeid tot dé topfabrikant van schuur- en polijstmaterialen. 

 

FUJI STAR Schuur- en Polijstmaterialen

Het exterieur- en interieur van auto's verandert sterk de laatste jaren, denk aan:

  • Stalen platen die lichter worden om brandstofkosten te verlagen en de aerodynamische prestaties van een auto te verbeteren;
  • Voertuigen die steeds ronder worden voor de lichtgewichte eigenschappen en complexere ontwerpen die toenemen.

Schuur- en polijstmaterialen veranderen continu mee met de tijd om het perfecte resultaat te krijgen bij het (voor)behandelen van een auto of ander object. FUJI STAR heeft diverse schuur- en polijstlijnen op de markt gebracht voor de beste aanpak voor een perfecte afwerking van plamuur tot en met de aflakken. 

'Hard-S' is een zelfklevend, droog schuursysteem voor het verwijderen van oneffenheden. Hard-S is zeer flexibel, in combinatie met zijn pad en blok kan het gemakkelijk ronde en bolvormige lijnen, maar ook de rechte oppervlakken van het object bereiken.

'Clog Free Soft' is een schuur- en polijstlijn met een mooie afwerking en laat geen diepe krassen achter. Het is extreem flexibel en met een speciale pad kan het oppervlak nauwkeurig gevolgd worden, dit resulteert in een uniforme afwerking zonder oneffenheden. Het materiaal loopt niet snel vol en is duurzaam in het gebruik.

 

Vragen en advies

Op zoek naar een schuur- en polijstprogramma die perfect aansluit bij uw branche en werkzaamheden? Onze mensen staan voor u klaar om dit advies voor u uit te werken. In combinatie met eigen label schuurproducten kunnen wij het programma helemaal afstemmen op uw wensen!

 

Onze merken

Vragen? Wij horen het graag!

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Daarnaast gebruiken we cookies zodat we je kunnen voorzien van relevante advertenties. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.